Bigotets
RODAMONS, UNA AVENTURA MUSICAL
Públic destinatari:
Tots els públics.


Durada:
1h

Espai:
Exterior


Fitxa artística:
Aina Zuazaga (dramaturga, directora, intèrpret); Gypy Nel·lo (Intèrpret), Marina Bril (tècnic); Pablo Demangel, Josep Oliver, Joan Palerm (músics), Marina Bril (tècnic).

Característiques del espai i condicions tècniques:

-Espai on poder aparcar prop del lloc de la funció per descarregar el material.
-Camerinos amb mirall i bany.

-Aigua.
-Contacte del tècnic: Marina Bril_ 608453061


Muntatge i desmuntatge:
2h / 2h.

Enllaç:
Consell Mallorca

Es tracta d’un espectacle itinerant amb el cotxet steampunk Rodamons, Bigotets, Aina i l’Equip d’aviació (la marxing band del món de n’Aina). Rodamons, una aventura musical està basat en el conte Viatge al món de n’Aina: La Reina dels Embulls, escrit per Aina Zuazaga, que ens explica com una nina ha de recuperar el seu poder abans que sigui massa tard: la seva imaginació. Superar els problemes generats per una situació complicada esdevindrà el seu creixement personal.
Oh, no! La Reina dels Embulls ha tornat a fer de les seves i ha enredat als nostres músics, amagant els tres pergamins sagrats de la música: ritme, harmonia i melodia. Sense ells, els nostres aviadors estan perduts, desafinats i descompassats per sempre. Aconseguirem trobar-los abans que sigui massa tard? Només així podrem recuperar la música, tornant-los al seu món!